DEPARTAMENT DE PSICOLOGIA

XVIII SETMANA  PSICOLÒGICA
  TALLERS
23, 24, 25 i 26 de novembre de 2009  
 
 

Tallers programats pel dilluns 23 de novembre

Dl. 1 Trastorns degeneratius a la vellesa. A càrrec de la Dra. Maite Garolera, especialista en psicologia clínica i experta en neuropsicologia. Tractarà l’evolució i la intervenció en aquests trastorns.

Dl. 2 Introducció a la teràpia de parella. A càrrec d’Antonio Bolinches, llicenciat en psicologia i màster en sexualitat humana, especialitzat en tractament de conflictes de parella i de les disfuncions sexuals.

Dl. 3 Psicologia i psicopatologia de l’actor. A càrrec de Sílvia Tarragó, llicenciada en psicologia i especialitzada en psicologia clínica. L'objectiu del taller és comprendre la psicologia actoral des d'una perspectiva arquetípica.

Dl. 4 Psicologia forense. A càrrec de Isabel Llanos López, psicòloga i policia nacional i Dr. Bernat-Noël Tiffon Nonis, psicòleg i especialista en psicopatologia criminal i forense, ens exposaran més profundament i de forma més pràctica tot el parlat en la conferència del matí.

Dl. 5 Assessorament i diversitat sexual. A càrrec de la Sra. Irina Rabalo Navarro, infermera i sexòloga i el Sr. Fernando Aguilera Escalada, psicòleg i sexòleg.

 

Tallers programats pel dimarts 24 de novembre

Dm. 1 Introducció en maltractaments infantils. A càrrec de Rocio Garcia Lopez, psicòloga i pedagoga, especialitzada en psicologia clínica de la salut, ens explicarà la forma d’intervenir en els casos de maltractament d'infants.

Dm. 2 Per què la cirurgia estètica no ens soluciona els problemes d’autoestima?. A càrrec d’Anna Mª Delgado, especialitzada en educació emocional. Donarà nocions del tractament psicològic després d’una operació de cirurgia estètica.

Dm. 3 Psicologia infantil en superdotats. A càrrec de la Dra. Mercedes Martínez, psicòloga amb nombroses investigacions i publicacions sobre el tema. Explicarà, mitjançant la tècnica del role-playing, les característiques dels nens amb altes capacitats, com identificar-los i atendre'ls

Dm. 4 Per què no funcionen les enquestes electorals?. A càrrec d'Iban Gabalda, cap de projectes d'empresa Gabinet Ceres i sociòleg de formació, àmplia experiència en estudis polítics. Ens mostrarà quina és la causa de la poca fiabilitat d'aquestes enquestes.

Dm. 5 Intel·ligència emocional com a factor clau del lideratge. A càrrec de Natàlia Segura Pérez, llicenciada en psicologia i especialitzada en formació de directius, ens explicarà quins avantatges té la intel·ligència emocional en aquest àmbit.