DEPARTAMENT DE PSICOLOGIA

XVIII SETMANA  PSICOLÒGICA
   
23, 24, 25 i 26 de novembre de 2009
 
 

 

 

En aquesta nova edició de la Setmana Psicològica, que porta com a títol “Com ho veus?”, ens hem proposat que reflexioneu sobre aquesta típica però complicada qüestió: El got, mig buit o mig ple? Així tot depèn de com t’ho miris. Tot té els seus matisos i diferents perspectives, que no seran els mateixos per a tots els observadors d’un mateix fet, però tots es poden considerar d’igual importància. Així amb els temes que ens ocupen en aquesta edició volem posar en evidència tots els punts de vista que inclou l’estudi de la psicologia, els diferents àmbits i les seves aplicacions. Així doncs, tu, com ho veus?

 

Visca la Setmana!

La XVIII Setmana Psicològica és una jornada de caire científic i acadèmic a nivell estatal amb una amplia tradició en el si de la Universitat Rovira i Virgili, i que pretén donar a conèixer, tant a la URV com a altres universitats, els darrers avenços i temes de discussió en l'àmbit de la Psicologia. La temàtica d'aquestes jornades incideix sobre la qualitat de vida dels ciutadans i sobre les formes de vida social, ensenyant als alumnes de Psicologia la diversitat d'àmbits d'actuació, tant en el seu nivell individual com col·lectiu. La XVIII Setmana Psicològica té una orientació multi i interdisciplinària, gràcies a la qual se superen les tradicionals divisions i fragmentacions entre les diferents disciplines i models psicològics.

L'activitat que es proposa té com a finalitat transmetre i debatre els diferents temes que a nivell científic i pràctic proposa la Psicologia als interessats i estudiosos d'aquesta disciplina. Per això, amb aquestes jornades s'intenta donar a conèixer la importància que té la Psicologia en tots els seus àmbits d'actuació, per la qual cosa els actes realitzats són de temàtica diversa i relacionada directament amb els estudis psicològics.

Aquesta activitat està principalment adreçada als estudiants i professionals de la Psicologia, però també vol donar a conèixer la Psicologia als alumnes d'altres facultats. En aquest sentit, s'actualitzen temes d'investigació i noves sortides professionals per al psicòleg. A més, l'estudiant tindrà l'oportunitat de beneficiar-se de dos crèdits i mig de lliure elecció si compleixen els requisits necessaris.

Col·laboren: