DEPARTAMENT DE PSICOLOGIA

XVII SETMANA  PSICOLÒGICA
  PROGRAMA
24, 25, 26 i 27 de novembre de 2008  
 
 

Dilluns 24 de novembre

9:30h Presentació. A càrrec de l'Excm i Mgfc. Sr. Rector Francesc Xavier Grau.

10:00h Conferència Inaugural: “Neuroestimulació”. A càrrec del Dr. Antoni Valero, professor de Neurociències a la Boston University School of Medicine, ens explicarà les últimes novetats en aquest camp.

12:00h Conferència: “Memòria”. A càrrec del Dr. Ignacio Morgado, catedràtic de Psicobiologia i membre de l’equip de direcció de l’Institut de Neurociència de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ens explicarà què és i com funciona la memòria.

16:00 a 19:00 Tallers simultanis.

Dimarts 25 de novembre

10:00h Cinefòrum: “Yo soy Sam”. Aquesta pel·lícula reflexa la lluita d’un pare amb discapacitat intel•lectual per aconseguir la custòdia de la seva filla. Mitjançant el film introduirem el tema de la següent conferència.

12:00h Conferència: “Les capacitats dels discapacitats”. A càrrec de la Sra. Beatriz Garvía, especialista clínica llicenciada en Psicologia, ens explicarà amb el seu ampli coneixement i pràctica professional les capacitats dels discapacitats intel·lectuals.

16:00 a 19:00 Tallers simultanis.

Dimecres 26 de novembre

10:00h Conferència: “Addiccions a noves tecnologies en adolescents. Nous abordatges”. A càrrec de la Sra. Rosa Díaz, qui ens farà una revisió sobre la situació actual, els criteris diagnòstics i el tractament de les addiccions a les noves tecnologies en adolescents, aportant exemples de la pràctica clínica.

12:00h Conferència: “Efectes disuasoris de la nova normativa de circulació”. A càrrec del Sr. Francisco Toledo, Dr. en Psicologia, subdirector de l’INTRAS. Director de projectes d’investigació a la DGT, Ajuntament de València i RENFE entre d’altres.

16:00 a 19:00 Tallers simultanis.

Dijous 27 de novembre

10-12h Taula Rodona: “PIR: avantatges i desavantatges per a la psicologia clínica”. A càrrec de la Sra. Dolores Gómez, degana del COP a Castilla la Mancha i tutora de PIR, i d’un representant del COP de Catalunya, que ens ajudaran a conèixer millor què es el PIR.

Acte de Cloenda: “Monòleg”. A càrrec de Gerard Domènech. Ens farà passar una bona estona amb els seus monòlegs irònics i divertits.