DEPARTAMENT DE PSICOLOGIA

XVI SETMANA  PSICOLÒGICA
   
19, 20, 21 i 22 de novembre de 2007  
 
 

En aquesta XVI edició de la Setmana Psicològica, volem que us traieu la “màscara”, que us mostreu tal com sou, que gaudiu, que rieu, que ploreu, que jugueu, que escolteu, que parleu, etc., però sobre tot, que valoreu que és allò que s'amaga darrera d'aquesta “màscara”, perquè és allò que ens fa ser únics!!

Visca la Setmana!!

La XVI Setmana Psicològica és una jornada de caire científic i acadèmic a nivell estatal amb una amplia tradició en el si de la Universitat Rovira i Virgili, i que pretén donar a conèixer, tant a la URV com a altres universitats, els darrers avenços i temes de discussió en l'àmbit de la Psicologia. La temàtica d'aquestes jornades incideix sobre la qualitat de vida dels ciutadans i sobre les formes de vida social, ensenyant als alumnes de Psicologia la diversitat d'àmbits d'actuació, tant en el seu nivell individual com col·lectiu. La XVI Setmana Psicològica té una orientació multi i interdisciplinària, gràcies a la qual es superen les tradicionals divisions i fragmentacions entre les diferents disciplines i models psicològics.

Aquesta activitat està principalment adreçada als estudiants i professionals de la Psicologia, però també vol donar a conèixer la Psicologia als alumnes d'altres facultats. En aquest sentit, s'actualitzen temes d'investigació i noves sortides professionals per al psicòleg. A més, l'estudiant tindrà l'oportunitat de beneficiar-se de dos crèdits de lliure elecció si compleixen els requisits necessaris.

 

Col·laboren: