Impulsivity and Compulsivity
   
22 de maig de 2012  
 
 

 

Biografia

El Professor Trevor W. Robbins, és un investigador de reconegut prestigi a nivell internacional, es va doctorar en Psicologia a Universitat de Cambridge al 1975. Va obtenir la càtedra de Neurociència Cognitiva al 1997 i la càtedra de Psicologia Experimental al 2002 a la Universitat de Cambridge.

Des del 2002 és el director del Departament de Psicologia Experimental i el Director del Centre de recerca de Cambridge en Comportament i Neurociència Clínica.

El Centre de Recerca en Comportament i Neurociència Clínica, te com a objectiu fer recerca translacional, interrelacionar la recerca bàsica i clínica en Psiquiatria i Neurologia estudiant trastorns com les malaltia de Parkinson, Huntington i Alzheimer, lesions en el lòbul frontal, l'esquizofrènia, la depressió, l'addicció a les drogues i les síndromes de desenvolupament com ara el dèficit d'atenció / hiperactivitat entre d'altres.

Ha publicat prop de 500 articles en revistes científiques de alt impacte i ha co-editat tres llibres (Psychology for Medicine: The Prefrontal Cortex; Executive and Cognitive Functions, and Disorders of Brain and Mind). En l'actualitat és un dels autors més citats, i ha estat inclòs en una llista dels 100 investigadors més citats per l'ISI.

Es membre de la British Psychological Society i l'Acadèmia de Ciències Mèdiques. Ha estat President de la European Behavioural Pharmacology Society (1992-1994) i va guanyar la Society's inaugural Distinguished Scientist Award a l'any 2001. També va ser president de l'associació Britànica de Psicofarmacologia 1996-1997. A més, ha estat membre del Consell d'Investigació Mèdica (Regne Unit) i va presidir la Junta de Salut Mental i Neurociències des de 1995 fins al 1999.

És editor en cap de la prestigiosa revista Psychopharmacology des de l'any 1998, i forma part del comité editorial de nombroses revistes entre les que podriem destacar Science.