PASSOS A SEGUIR PER LA INSCRIPCIÓ

 

1.Anar a la pàgina web: www.urv.net

us dirigiu a la secció Intranet que podreu trobar a la part de dalt a la dreta de la pàgina, després us dirigiu a "oferta de crèdits de lliure elecció", que trobareu a la part esquerra de la pàgina, i un cop allí, cliqueu a "fitxa d'inscripció"
El codi que heu de posar és el següent: 802221 (Podeu trobar el codi també als tríptics, però no als cartells, ja que està equivocat)
 

2. Un cop hagueu omplert la fitxa i la tingueu imprimida, us dirigiu a una nova pàgina web: https://psico.fcep.urv.es/setpsico05

Aquesta pàgina us permet matricular-vos als tallers que vosaltres desitgeu tenint en compte que quedin places per poder-ho fer.

Aquí, el que heu de fer és omplir les dades que us demana i anar seguint els passos, fins que al final veureu que us indica que heu d'imprimir el resguard.

3. Després d'això, heu d'anar a pagar els crèdits al núm. de compte i caixa que us indica el resguard de la primera matricula.

4. Finalment, és molt important que abans dels 3 dies d'haver-vos matriculat als tallers, ens porteu el resguard del banc i el resguard de les 2 matrícules al Servei d'Estudiants de la Facultat d'Educació Psicologia, ja que el programa esborra automàticament l'elecció dels tallers passats els 3 dies, és a dir, si veniu més tard, el que haureu de fer és tornar-vos a matricular dels tallers, amb la possibilitat que estiguin complerts els que vosaltres volieu.

5. Quan vingueu, us donarem una carpeta i un bolígraf, i ja estareu matriculats per poder assistir a la XIV Setmana Psicològica.

 

IMPORTANT: S'habilitarà en tot el període d'inscripció, 4 dies perquè pogueu fer la matrícula des de l'aula d'ordinadors de la Facultat de Ciències d'Educació i Psicologia. Aquests són els horaris:

 

Dimecres 2 de Novembre: 9-13 hores

Dijous 3 de Novembre: 9-12h/15-21h

Dilluns 7 de Novembre: 9-19h

Dimecres 16 de Novembre: 9-13h

 

Tingueu en compte, que com més tard feu la matriculació menys opció a escollir tindreu pels tallers.